Rodi

SNS-winkel opent deuren in winkelcentrum Schalkwijk

HAARLEM - De nieuwe SNS-winkel in Haarlem aan de Rivièradreef (Winkelcentrum Schalkwijk) opende onlangs haar deuren. De opening wordt zaterdag 22 april feestelijk gevierd met onder andere een ‘Geldquiz’.


“SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. Daar werken we elke dag hard aan. We zijn er voor onze klanten. Niet andersom. 200 jaar geleden zijn we begonnen als spaarbank voor de gewone Nederlander”, aldus Rob Kemper, filiaalmanager van de nieuwe SNS-winkel in Haarlem.
“We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor onze klanten. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheek- en verzekeringsproducten voor particulieren en klein zakelijke klanten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden”, aldus Kemper.
“Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij juist meer winkels. Al meer dan 200! Hier kun je zes dagen per week terecht voor persoonlijk advies, ook op koopavond en zaterdag. Loop eens binnen voor advies. En natuurlijk regel je je bankzaken heel eenvoudig via je mobiele telefoon, tablet of PC”, legt Kemper uit.
Vier samen de opening van de nieuwe SNS winkel in Haarlem. Kom op zaterdag 22 april tussen 10.00 en 16.00 uur langs en doe mee aan de Geldquiz en maak kans op een weekendje weg ter waarde van € 300. SNS, Rivièradreef 19-A in Haarlem (winkelcentrum Schalkwijk).

Artikel geplaatst op donderdag 20 april 2017 - 02:56Reacties (0)


Reageer