Rodi

Stichting Unie Van Vrijwilligers eert haar jubilarissen

(Foto: Jette Gispen)

HAARLEM - Achtentwintig vrijwilligers met ervaring tot wel 35 jaar zijn door de Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) in het zonnetje gezet. Met een toespraak en bloemen stonden de jubilarissen centraal tijdens de jaarbijeenkomst 2017.


De vrijwilligers hebben zich jarenlang met enthousiasme ingezet voor de UVV-projecten Tafeltje Dekje, Bibliotheek aan Huis Haarlem en het Spaarne Gasthuis locaties Haarlem Noord/Zuid en Hoofddorp. Tevens nam deze middag drs. Lida Veen afscheid als voorzitter van UVV Haarlem e.o. en werd de nieuwe voorzitter, Lex Knip, officieel voorgesteld.
De Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) biedt op uiteenlopende terreinen een essentiële bijdrage in de samenleving in de regio Zuid-Kennemerland. Ruim 450 UVV-vrijwilligers zetten zich in voor de kwetsbare medemens en bieden ondersteuning op het gebied van zorg en welzijn, zoals Tafeltje Dekje, Bibliotheek aan Huis en in het Spaarne Gasthuis. Kijk voor meer informatie is beschikbaar op www.uvvhaarlem.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 04 mei 2017 - 11:06Reacties (0)


Reageer