Rodi

- ADVERTORIAL -
Nieuwe collectie banken bij Schatkamer CityLife!

HAARLEM - Schatkamer CityLife is als meubelzaak al jarenlang een begrip in het centrum van Haarlem. Deze meubelzaak verkoopt meubels, zoals elementbanken, tafels, stoelen, salontafels, lampen en een grote collectie vloerkleden.


Naast de eigentijdse kwaliteitsmeubelen verkoopt Schatkamer CityLife serviezen van Blond Amsterdam, Pip Studio servies, Zusss, vtwonen-servies en een grote collectie tafelzeil. "Nu V&D en Cook&Co zijn deuren definitief heeft gesloten, is de verkoop van het Blond Amsterdam servies nog meer gestegen. Van heinde en ver komen consumenten naar ons toe om met tassen vol te vertrekken. Sommige consumenten zijn zo slim om tussen 10.00 en 11.00 uur te komen, zodat zij hun auto voor de deur kunnen inladen", aldus Cynthia Verresen.
Schatkamer CityLife is een familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. De meubelcollecties van het familiebedrijf combineert eigentijds wonen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De CBW-erkenning zorgt naast de al jarenlange betrouwbaarheid ook nog voor goede garanties. Sinds kort kunnen consumenten een extra garantie op hun elementbank nemen bovenop de CBW-garantie. "Hierdoor zal de gebruiksduur van de elementbank zich verlengen", ligt Cynthia Verresen toe.
"De ervaring van de laatste jaren heeft ons geleerd dat de consument houdt van veranderingen. Zo snel als de digitale wereld gaat, gaat het gelukkig in Schatkamer CityLife nog niet. Stoffencollecties en modellen op de elementbanken, assortimenten van salontafels: het wisselt allemaal veel sneller dan vroeger. Sommige modellen van de elementbanken hebben wel 10 jaar meegelopen! Nu is het vaak maximaal een half jaar en mogen we nieuwe collecties verwelkomen. Oftewel: slagen voor een goede elementbank is gemakkelijk bij Schatkamer CityLife!", aldus Cynthia Verresen.
De winkel is gevestigd aan de Anegang 39 in Haarlem.

Artikel geplaatst op maandag 26 juni 2017 - 10:16Reacties (0)


Reageer