Rodi

Je waant je bij Cirque du Soleil aan zee!

(Foto: aangeleverd)

NOORDWIJK AAN ZEE - Twaalf spectaculaire acts maken zaterdag 8 juli vanaf 20.00 uur hun opwachting voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek.


Van vuur-acts, een tissue-act in de lucht, een acrobatische paal-act tot lichtgevende acts, een aantal hele bijzondere mobiele acts en nog veel meer. De artiesten pakken tijdens dit festival uit met techniek, kleding en attributen en maken daarmee hun optredens tot een waar spektakel. De 'buiten-theater-professionals' komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.
Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt een Brassband op met een exotische trommelshow. Dit optreden is vanaf 19.45 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker. Het festival wordt afgesloten met een sensationele vuurwerkshow. Het vuurwerk zal tijdens deze zogenaamde 'pyromusical' synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats vanaf 22.45 uur. De Koningin Wilhelmina Boulevard zal in de avond afgesloten worden.
Gratis toegang. De organisatie is in handen van Stichting FEIN, onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk. Meer informatie op https://www.facebook.com/StichtingFEIN.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 juli 2017 - 14:37Reacties (0)


Reageer