Rodi

Nencies: ongeëvenaard in maat, sortering en kleur
Speciaalzaak al bijna kwart eeuw een begrip in Haarlem

Nencies. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM – Nencies bestaat volgend jaar 25 jaar. Dat wordt groots gevierd. “Maar eigenlijk is het hier elke dag een feestje”, vertelt eigenaresse Nancy ten Brink. Nencies is een speciaalzaak met een groot assortiment, zowel in badmode als in lingerie en accessoires in het midden en hoog segment. Net als vorig jaar opent Nencies ook dit jaar weer de populaire outlet, vanaf 6 juli is deze geopend bij Beadazzles aan de Gierstraat 53 (dezelfde straat als Nencies Lingerie).


“Steeds meer mooie winkels verdwijnen. Online webshops concurreren met de winkels. Wij hebben het geluk dat onze klanten de producten willen voelen, zien, passen. En ze willen geadviseerd worden. Klanten lopen hier met een goed gevoel de winkel uit. Dat maakt het werk voor ons leuk en zorgt ervoor dat klanten blijven terugkomen”, vertelt Nancy enthousiast. De gespecialiseerde vakmensen bij Nencies weten waar ze over praten en adviseren niet alleen over de maat en pasvorm, maar ook over de materialen, wasvoorschriften en gebruiksgemak.

Trends

Bij Nencies is het hele jaar door nieuwe collectie beschikbaar. Op welk moment je ook binnenstapt, er hangt altijd iets nieuws. Om de laatste trends te volgen en om inspiratie op te doen in Nencies aanwezig bij de grote beurzen in Europa. “Wat we komend seizoen blijven terugzien is het badpak. Ook voor de jeugd. Ook zien we veel zwart-wit en kaki. Maar ook sportief vrouwelijk doet het erg goed. Maar, komend seizoen draait het vooral om mooie materialen en perfecte pasvormen. Ik heb al een preview voor de collectie van 2018. Echt prachtig”, vertelt Nancy. “Onze klanten zijn gewend om bij zowel lingerie als badmode ook de accessoires aan te schaffen. Het staat zoveel mooier om bijvoorbeeld de badmode af te maken met een mooie lange pareorok of strandjurkje en lingerie te combineren met een bijpassend bedjasje of nachthempje. Deze trend is in het buitenland al jaren populair, maar we zien dit ook steeds meer bij Nederlandse vrouwen.”
De winkel van Nencies Lingerie is te vinden aan Gierstraat 77, de Outlet is een paar deuren verderop gevestigd aan Gierstraat 53. De outlet is open van donderdag tot en met zaterdag. “We openen de outlet om in de winkel ruimte te creëren. Ook hier zijn hele mooie items te vinden, vaak voor hele scherpe prijzen. Om onze eigen service te garanderen staat hier ook altijd iemand van Nencies die uitgebreid adviseert.” De outlet is voorlopig open tot 6 augustus. Kijk voor meer informatie op www.nencies.nl of houdt de Facebookpagina (Nencies Lingerie) in de gaten voor actuele nieuwtjes en acties.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 juli 2017 - 16:13Reacties (0)


Reageer