Rodi

Kinderfysiotherapiepraktijk Poelmann-Van Dijk derde bij Klant Awards 2017

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - De uitslag van het klantenonderzoek onder therapiepraktijken door Qualiview werd onlangs bekend gemaakt. Kinderfysiotherapiepraktijk Poelman-Van Dijk werd hier derde.


Het onderzoek richt zich op de waardering door klanten. Praktijk voor kinderfysiotherapie Poelmann-Van Dijk heeft zich als derde gekwalificeerd in de categorie ‘meest gewaarde fysiotherapiepraktijk’, uit een beoordeling van 3600 fysiotherapiepraktijken. Klanten worden daarbij gevraagd een vragenlijst in te vullen. Daarnaast worden er reviews gehouden.
Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het daadwerkelijk verhelpen van de klachten, met name oprechte belangstelling en een luisterend oor zorgen voor de zeer hoge waarderingen. Ook het krijgen van advies over ‘hoe thuis om te gaan met de klachten of oefeningen te doen’ wordt bijzonder gewaardeerd zeker wanneer dit gebeurd met opbouwende woorden. De praktijk Poelmann-Van Dijk werd gewaardeerd met een 9,5.
De praktijk Poelmann-Van Dijk bestaat dit jaar vijf jaar en is ontstaan door samenvoeging van twee afzonderlijke praktijken. Naast twee fysiotherapeuten zijn er twee logopedisten en een kindercoach aan de praktijk verbonden. Sinds 2012 is Marie-Yvonne van Waesberghe in de praktijk werkzaam als kindercoach. De praktijk biedt hulp aan kinderen van 0-18 jaar. Baby’s worden aan huis behandeld; voor kinderen vanaf de peuterleeftijd staat de praktijkruimte aan de Duin- en Vaart in Heemstede ter beschikking.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 juli 2017 - 15:17Reacties (0)


Reageer