Rodi

VW Zomerkortingen bij Martin Schilder Haarlem

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Robuust, stijlvol, fonkelnieuw en tijdelijk met een flinke zonnige korting: dat zijn de sleutelwoorden die de bezoeker staan te wachten, tijdens de VW Zomerkortingactie bij Martin Schilder in Haarlem.


Wie op zoek is naar een nieuwe Polo, Golf, Passat Variant of Tiguan, doet er slim aan vóór 30 augustus een bezoek te brengen aan de Haarlemse vestiging van Martin Schilder. Want op deze modellen gelden tijdens de zomeractie kortingen van € 2.500 tot maar liefst € 6.000. Tel daarbij de uitzonderlijke inruilpremies, de gratis automaatversie van de Passat en de conclusie is helder: een nieuwe VW was zelden zo verrassend voordelig.

Slim voordeel

“Je moet er wel snel bij zijn”, zegt Marco Schoonderwoerd, directeur van Martin Schilder Haarlem. De actie geldt namelijk tot 30 augustus. Bovendien: op is op. Dus echt iets voor snelle beslissers. Al hoef je bij deze actie niet lang na te denken. Los van deze kortingen is ook de snelle levertijd een hele fijne wetenschap. Wie wil, kan deze zomer nog met een gloednieuwe VW op vakantie!”
“Van elke auto staat een demo klaar, dus een proefrit is zo geregeld”, aldus Marco. “Kom naar onze vestiging aan de Leidsevaart en voor je ’t weet, ben je de trotse eigenaar van een gloednieuwe, supervoordelige Volkswagen. Onze collega’s Ferry, Haiko, Michael, Fred en Martijn kunnen alles vertellen over deze modellen én onze zomeractie.”
Ook het bedrijfswagenpark maakt deel uit van het voordeelfeest: op bijna de complete voorraad, van de Caddy tot en met de Crafter gelden kortingen die oplopen tot € 9.000.

Artikel geplaatst op zaterdag 22 juli 2017 - 13:51