Rodi

Presentatie VELOVE wielrenkleding
Bij Dasia Wielersport in Haarlem

De presentatie van VELOVE bij Dasia Wielersport. (foto aangeleverd)

HAARLEM - VELOVE is onder leiding van team manager Anna Woldring binnen 4 jaar uitgegroeid tot een netwerk van ruim 130 wielrennende vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Een fanatiek groepje doet mee aan wedstrijden en anderen rijden gezamenlijk tochten. Dit alles met als verbindende factor de liefde voor de racefiets.


VELOVE rust op twee peilers: toegankelijkheid en vrijblijvendheid. Alle vrouwen kunnen aansluiten en er zijn geen verplichtingen en geen verwachtingen. Bij VELOVE kunnen vrouwen samen fietsen wanneer ze willen op een tempo dat bij hen past. Dankzij het netwerk dat is gecreëerd, is het altijd mogelijk om met een groep gelijkgestemde vrouwen er op uit te trekken.

Liefde voor de fiets

Om de gezamenlijke liefde voor de fiets te vieren, pakte VELOVE in samenwerking met haar partners op dinsdag 25 juli weer groots uit! Partner van het eerste uur Dasia Wielersport opende zijn deuren exclusief voor VELOVE leden voor een gezellige avond en het uitdelen van de nieuwe VELOVE kleding. Sponsor Duursport.nl was aanwezig om de vrouwen meer te vertellen over het gebruik van sportvoeding. De winnares van de fotowedstrijd ontving een bidon met haar naam en foto, gesponsord door Huisaanhuis.nu.
Ritten

De VELOVE vrouwen starten tot de wintertijd ingaat elke donderdag om 19.00 uur bij clubhuis ´t Wapen van Kennemerland voor een rit door het prachtige Noordhollandse landschap. En mocht er eens een keer iets misgaan, dan is sponsor Fysiotherapie Elswout er om de geblesseerden weer op de been te krijgen. Meer info: www.velovehaarlem.nl. Webba sponsort de website van VELOVE.

Artikel geplaatst op woensdag 26 juli 2017 - 16:23