Rodi

Christiaan B, gespecialiseerd in kleding voor de lange en brede man

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM – Mannen die groter en breder zijn dan de gemiddeld kunnen voor hun kleding terecht bij Christiaan B aan de Spaarnwouderstraat 87-89 in Haarlem. Naast chique kleding als maatpakken, pantalons en overhemden is hier ook casual kleding zoals jeans, polo’s, vesten en hoodies te vinden.


Eigenaresse Maartje Brink zit al 25 jaar in de kledingbranche. Na gewerkt te hebben bij een grote landelijke keten nam ze haar intrek in de kledingzaak van haar inmiddels overleden man, Christiaan, die ook de grondlegger is van deze mooie speciaalzaak. Na het overlijden van Christiaan heeft Maartje met zijn gedachtegang de zaak met haar zoon Edwin Brink, nu mede-eigenaar, voortgezet en runnen zij samen vol trots al jarenlang een deze winkel.
Klanten kunnen zich - onder het genot van een kopje koffie - op hun gemak een maatpak laten aanmeten. Maartje en Edwin zijn het meest in hun element als hun klanten oprecht blij en opgelucht zijn als zij zonder problemen met een hele nieuwe garderobe huiswaarts kunnen gaan. Maartje en Edwin adviseren vriendelijk en professioneel.
Met kleding van 3XL tot 10XL en kostuums tot maat 72 is er voor iedereen met een grotere maat wat te verkrijgen. Ook van de colberts en pantalons zijn verschillende maten te combineren en is alles los verkrijgbaar. Christiaan B. biedt jeans van Pionier en Camel, overhemden van Culture en Casa Moda, polo’s van Baileys, Quiteria en Replica en jassen en T-shirts van Replika. Voor betaalbare prijzen biedt deze winkel de laatste trends en naast de standaard kleuren ook veel frisse zomertinten.
Naast de reguliere openingstijden - van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur - heeft Christiaan B op donderdag koopavond en is dan open tot 20.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor woensdag- of vrijdagavond. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan online shoppen via www.christiaan-b.nl. Spaarnwouderstraat 87-89 in Haarlem, tel. 023 5354226.

Artikel geplaatst op donderdag 28 september 2017 - 13:32

Foto's