Rodi

Onuitputtelijke bron van energie

HAARLEM - Agbode verzorgt verschillende workshops in Haarlem op het gebied van Afrikaanse dans en percussie voor zowel beginners als gevorderden.


Percussionist en Afrikaans danser Michael Agbodo groeide op in Togo, West-Afrika, in de traditie van muziek en dans. In Nederland richtte hij Agbodo Workshops op waarmee hij door het hele land les ging geven in muziek en dans. Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring in het overbrengen van deze kunsten op iedereen die hierin is geïnteresseerd. Met zijn enthousiasme neemt hij iedereen mee in zijn liefde voor de muziek en dans.
Afrikaanse dans is ritmisch en energiek. In de dans gaan kracht, souplesse, doorzettingsvermogen en emotionele beleving hand in hand. Deelnemers worden gestimuleerd om het uiterste uit zichzelf te halen. Een dansworkshop of -les is een energieke en dynamische ervaring voor iedereen! De djembé is een populair percussie instrument. Na enige oefening tover je uit deze eenvoudige trommel geluiden die variëren van een diepe bas tot aan slaps die klinken als donderslagen. Een djembé workshop of les geeft een ideale basis om kennis te maken met pure ritmiek.
Voor scholen verzorgt Agbodo Workshops diverse lesprogramma’s (djembé, doundoun, krin, balafoon, bodydrum, Afrikaanse dans en Afro-jazzdans). Bij Michael voelen de leerlingen zich al snel vrij, durven ze te experimenteren en zich helemaal te geven. Ook voor bedrijven zijn deze workshops erg leuk om te doen. De workshops verstevigen de band tussen de deelnemers en bevorderen de samenwerking. Tevens zijn ze heel geschikt als invulling van een feestelijke gelegenheid of als een sfeervolle aanvulling op een evenement.
Neem voor meer informatie contact op met Michael Agbodo, tel. 072 5153325 / 06 52 00 71 36, email: michael@agbodo.nl of kijk op: www.agbodo.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 september 2017 - 14:12Reacties (0)


Reageer