Rodi

Keur Keukens ziet groei innovatieve afzuigsystemen

HAARLEM – Afzuigkappen zijn, of althans lijken, onmisbare elementen in de keuken. Maar die tijd is voorbij. Bij Keur Keukens vindt de klant nieuwe technologie om nare kookluchtjes, vocht en vet af te voeren, namelijk via het werkblad. Alle topmerken zoals Miele en Novy zijn in de collectie downdraft systemen te vinden, die door Keurs eigen, vakbekwame monteurs kunnen worden gemonteerd. Keur Keukens is ook officieel Bora dealer.


De innovatieve afzuigers bieden nieuwe speelruimte aan de keukenliefhebber die hoge eisen stelt aan het ontwerp en de afwerking van de keuken. Bovendien zijn deze downdraft systemen niet alleen optisch een verrijking van de moderne keuken, ze voeren ook perfect hun afzuigtaak uit.
Zeker in design keukens, moderne keukens of keukens met een kookeiland, kan een afzuigkap boven een kookplaat een storende blikvanger zijn. Soms zelfs letterlijk een obstakel. Nu steeds meer woningen voorzien zijn van open keukenruimtes, waarin interieur en keuken als het ware in elkaar overlopen, is een downdraft een enorme vooruitgang voor het ontwerp van de moderne keuken. Deze downdraft is namelijk in het aanrechtblad verzonken, en komt pas uit het werkblad wanneer het zijn taak moet afvoeren. Een unieke, minimalistische en perfect werkende oplossing voor de keuken waar design een grote rol speelt. Bovendien is een downdraft systeem ook een ultieme oplossing voor appartementen, omdat dit nieuwe afzuigsysteem ook werkt op het recirculatiesysteem. De downdrafts zijn in de showroom van Keur te bewonderen. Keur Keukens is gevestigd aan de Heringaweg 6 en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Meer informatie op www.keurkeukens.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 september 2017 - 12:58