Rodi

47e spirituele beurs Nicky's Place

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het is dit jaar achttien jaar geleden dat de eerste spirituele beurs van Nicky's Place werd gehouden. Zaterdag 23 en zondag 24 september - van 11.00 tot 17.00 uur - vindt de 47 beurs van Nicky's Place plaats in trefpunt 't Troink.


Het selecteren van het team wordt door Nicole zorgvuldig uitgevoerd, daardoor is de sfeer en de energie van deze beurs zeer ontspannen! "Veel bezoekers blijven langer dan gepland gewoon omdat het goed voelt", aldus Nicole.
De therapeuten, mediums, opstellers, healers, magnetiseurs, kaartleggers, masseurs en paragnosten hebben allen jarenlange ervaring in het werken met de spirituele wereld. Zo zijn onder andere Mia Macke, Mary Willemsen, Tino fiorelli, Jan de Vreede, Ans van Dijk, Marisca Ravesloot, Pita Heeremans, Jos Oeldrich, Marcel Rozemeijer, Martine en Hanneke aanwezig.
Op zaterdag zijn er twee gratig activiteiten. Een kennismakingsconsult kost maximaal 15 euro. De toegang voor één dag is 6 euro. Een weekendkaart kost 9 euro. Trefpunt ’t Trionk is te vinden aan de van Oosten de Bruynstraat 60 in Haarlem. Kijk voor meer informatie op www.nickysplace.nl of bel 06-41041509 (Nicole van Olderen). Kijk ook eens op www.samenwerkennederland.nl (SamenwerkenNederland), Zeoliet de Allerbeste (Zeoliet de Allerbeste), en www.samenwerkennederland.nl/haarlemontspant (Haarlems ontspant).

Artikel geplaatst op dinsdag 12 september 2017 - 12:47