Rodi

Inloop koffieochtend voor borstkankerpatiënten

Marieke Vermaas. (Foto: aangeleverd)

HOOFDDORP – Bij LingerieService Marieke Vermaas in Hoofddorp zal zaterdag 7 oktober een Inloop Koffieochtend plaatsvinden. Vrouwen die te maken hebben gehad met een operatie in het borstgebied en daarbij deskundig advies willen, kunnen dan vrijblijvend informatie inwinnen onder het genot van kopje koffie of thee.


Volgens Vermaas hebben ze bij de LingerieService regelmatig contact en overleg met specialisten op het gebied van o.a. oedeemtherapie, postoperatieve bh’s en borstprotheses. Het speciale aan deze inloopochtend is volgens haar dat deze specialisten gezamenlijk aanwezig zijn. Vermaas: "We kunnen dan vanuit verschillende oogpunten direct advies geven. Naast advies voor dames die te maken hebben gehad met borstkanker, kan men bij ons ook advies inwinnen over wat de beste lingerie is na een borstvergroting of borstverkleining.”
De LingerieService is gespecialiseerd in lingerie in alle maten. En dan vooral de lingerie waarbij het juiste advies extra aandacht verdient, zoals sportbh’s, bruidslingerie en voedingsbh’s. Ook is er ruime keus in bh’s zonder beugel. Tevens zijn ze gediplomeerd en gecertificeerd leverancier van uitwendige borstprotheses en protheselingerie. Vermaas zegt verder veel voldoening uit haar werk te halen. Vermaas: “Want wat is leuker dan je klanten weer gelukkiger en zelfverzekerder te zien, nadat je ze hebt kunnen helpen bij het uitzoeken van comfortabele en mooie lingerie of badkleding?”
De Inloop Koffieochtend 7 oktober van 10.00 tot 13.00 uur en de winkel van LingerieService Marieke Vermaas zit aan de Nieuwe Weg 55F in Hoofddorp (inrit naast Toko Pandora)

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 14:03