Rodi

Onze oogzorg

(Foto: aangeleverd)

Oogziekenhuis Zonnestraal is gespecialiseerd in oogheelkundige zorg. Met negen locaties in Nederland en 45 oogartsen zijn wij voor iedereen toegankelijk. Door een hoge kwaliteitsstandaard en veel aandacht voor uw persoonlijke wensen, bieden wij u de beste oogzorg.


Op 21 januari 2017 heeft Oogziekenhuis Zonnestraal als eerste specialistische oogziekenhuis in Nederland het internationale keurmerk Joint Commission International (JCI) voor kwaliteit en patiëntveiligheid behaald. Zonnestraal schaart zich hiermee in de rij van de meest goed georganiseerde en veilige zorgorganisaties in de wereld.
Oogheelkundige zorg in Haarlem voor jong en oud. In Haarlem en omgeving leveren wij ook oogheelkundige zorg voor alle leeftijden. Voorheen gebeurde dit onder de naam Kliniek OMC Haarlem, sinds 2014 zijn wij onder de vlag van Oogziekenhuis Zonnestraal gekomen.
Door het bundelen van expertise en kennis van onze oogheelkundige klinieken kunnen wij iedereen voorzien van de juiste zorg. Ons aanbod is breed: behandelingen voor staar, verhoogde oogdruk (glaucoom), ooglidcorrecties, netvliesproblemen waaronder veroudering (macula degeneratie), hoornvliesafwijkingen en scheelzien zijn voor onze deskundigen zeer bekend terrein.
Trots zijn wij op het feit dat kinderen, al vanaf jonge leeftijd, zich bij ons zo op hun gemak en veilig voelen. Wij spreken ze aan in hun eigen taal, luisteren naar hun verhaal en wensen en vertellen duidelijk en helder wat het behandelplan is. Zo weten kinderen én ouders/verzorgers goed waar ze aan toe zijn.


Ooglaseren en lenzen

Ook op het gebied van ooglaseren en implantlenzen (Refractiechirurgie) kunt u bij Oogziekenhuis Zonnestraal terecht. Onze (refractie) oogartsen zijn gecertificeerd door de Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC). Alle vormen van refractie-afwijkingen worden behandeld om voor en met u de gewenste resultaten te behalen. Wij staan voor kwaliteit en passen alleen de best bewezen innovatietechnieken toe.
Oogziekenhuis Zonnestraal, Amsterdamsevaart 268, 2032 EK in Haarlem, tel. 088 877 77 77, www.oogziekenhuiszonnestraal.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 12 oktober 2017 - 09:15