Rodi

Unieke, eenmalige particuliere verkoop Van Roon Living, Hillegom

Interieurgroothandel Van Roon Living in Hillegom. (Foto: aangeleverd)

HILLOGEOM - Interieurgroothandel Van Roon Living in Hillegom is een toonaangevend bedrijf in de interieurindustrie. Zondag 12 november wordt van 10.00 tot 19.00 uur een éénmalige en unieke verkoop van de interieurcollectie tegen groothandelsprijzen gehouden wegens een toekomstige verhuizing. Zo krijgen particulieren voor het allereerst de unieke kans om ook een aankoop bij Van Roon Living te doen. Kopers kunnen de designmeubels, -accessoires en -verlichting direct meenemen.


Als Nederlands bedrijf met ruim 40 jaar toonaangevende, internationale ervaring weten ze bij Van Roon Living als geen ander dat een interieur een weerspiegeling vormt van een lifestyle. Om die lifestyle continue te inspireren is Van Roon Living altijd in beweging met het creëren van trends en het bedenken van originele collecties voor hun ‘Cosmopolitan Luxury Interiors’. Zo ook op de grootste, internationale interieurbeurzen ter wereld zoals in Parijs en Milaan.
Het bedrijf, grenzend aan de nieuwe rotonde in Hillegom, is gemakkelijk bereikbaar aan de Weerlaan 1 in 2181 HG Hillegom. Wie binnenstapt, zal verbaasd staan van al het moois dat hier aan interieurspecialisten wordt verkocht. De verkoop zondag van 10.00 tot 19.00 uur is dan ook écht uniek voor de particuliere bezoeker.

Artikel geplaatst op maandag 06 november 2017 - 14:35Reacties (0)


Reageer