Rodi

Gelukkig werken voor iedereen

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Barbara van de Nes van People2Win is werkgeluk deskundige in Haarlem. Een beroep wat staat opgenomen in de top 20 van beroepen van de toekomst (bron Nationale Beroepen Gids.nl). Deze maand ging zij van start met haar bedrijf en heeft zij als missie om 'gelukkig werken de norm te maken in plaats van de uitzondering'.


Barbara's jarenlange ervaring als Employee Engagement adviseur bij Heineken International neemt ze mee. Ze heeft gezien wat medewerkers beïnvloed, hoe cultuur een rol speelt en hoe belangrijk leidinggevenden zijn om medewerkers gelukkig te maken. Ze gelooft in het gesprek aangaan met medewerkers, ze te betrekken in veranderingen, te luisteren om zo je medewerkers tot je grootste fans te maken. Als dat lukt zorgt werkgeluk voor gezonde en vitale medewerkers, voor meer productiviteit, meer verkopen, meer doorstroom en meer innovatie. Kortom: een optelsom die leidt tot gelukkige klanten en een succesvol bedrijf. Wie wil dat nou niet?
Ook weten wat werkgeluk voor uw organisatie kan doen? Neem contact op met Barbara van de Nes van People2Win via Barbara@people2win.nl of kijk op www.People2Win.nl.

Artikel geplaatst op maandag 13 november 2017 - 12:45