Rodi

Met kennismakingskorting naar Verhalenhuis Haarlem in december

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Verhalenhuis Haarlem, het nieuwe zinvolle podium in Haarlem-Noord, heeft in december drie activiteiten geprogrammeerd. De in de regio vermaarde peuter/kleuter kerstmusical, een filosofie café avond over Buber en de rauwe kerstfilm Tsotsi.


De sfeervolle kerstmusical ‘Kun je ons de weg naar Bethlehem vertellen…?’ voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar wordt maar liefst zes keer uitgevoerd op zaterdag 16 december. De kinderen maken hierin op een laagdrempelige manier kennis met het authentieke kerstverhaal en alle kerstfiguren. Drie voorstellingen zijn al uitverkocht.
Het filosofie café van dinsdagavond 12 december wordt ingeleid door ds. Wessel Westerveld en gaat over de denkbeelden van Buber en hoe die verbonden kunnen worden met Bijbelse Adam. De award winnende film Tsotsi, ‘gangster’ in straattaal, wordt niet voor niets vlak voor kerst vertoond in het Filmhuis op donderdagavond 21 december. Is Tsotsi misschien een soort Zuid-Afrikaanse Messias? Hij leeft van de straatmisdaad totdat hij een vrouw van haar auto beroofd en dan moet gaan zorgen voor de baby die daarin achterblijft.
Verhalenhuis Haarlem ligt aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem-Noord. Reserveren en meer informatie: www.verhalenhuishaarlem.nl. Vul kortingscode DECEMBER2017 in voor 10 procent kennismakingskorting op álle kaartjes!

Artikel geplaatst op donderdag 07 december 2017 - 09:22