Rodi

Flamboyant is klaar voor de feestdagen
Bekend Indonesisch restaurant krijgt januari 2018 nieuwe styling

Kenneth voor het restaurant, samen met zoon Noah. (foto Rodi Media)

HAARLEM - Bij Flamboyant aan de Kleine Houtstraat 3 zwart is men helemaal klaar voor de feestdagen. Het authentieke Indonesisch restaurant in Haarlem heeft het kerstmenu reeds gereed. Kenneth Groenhout van Flamboyant staat te popelen om met de feestdagen zijn gasten te ontvangen.


''Onze chef-kok Onkie heeft weer heerlijke gerechten voor ze gemaakt'', laat Kenneth weten. ''Het kerstmenu betreft een luxe rijsttafel voor de prijs van 39,50 euro. De amuse, zogenoemde rendang kroketjes, beveel ik daarbij van harte aan. Als er gasten zijn die willen weten waar de luxe rijsttafel uit bestaat, dan moeten ze de advertentie van dit kerstmenu lezen in deze krant. We presenteren tevens een nieuwe wijnkaart. De wijnen zijn prima met de gerechten van de rijsttafel te combineren.''
Flamboyant zal in het nieuwe jaar een nieuwe styling krijgen. Het interieur wordt aangepakt: er komt een nieuwe vloer, de tafels en stoelen worden vernieuwd en er wordt 'van binnen' geverfd. Kenneth: ''We zitten alweer ruim 25 jaar op deze locatie, hebben in de loop der jaren een aardige klantenkring opgebouwd, maar vinden dat we wel up-to-date moeten blijven. In januari zal het interieur daarom een facelift krijgen.''
Kenneth laat weten dat Flamboyant inmiddels aangesloten is bij de bestelservice Foodora, die bij de mensen thuis de gerechten komt brengen. ''Indonesische gerechten hoeven niet per sé duur te zijn. Men kan voor een satéschotel van 12,50 euro al bij ons terecht, alsook een driegangenmenu van 17,50 euro. Vegetarisch gerechten zijn tegenwoordig een trend. En juist voor deze gerechten zit je bij ons goed. De Indonesische keuken heeft overigens veel vegetarische gerechten.''
Het Indonesisch restaurant is een typisch familiebedrijf dat in hartje Haarlem inmiddels een aardige reputatie heeft opgebouwd. Op doordeweekse dagen komt het zelfs voor dat de zaak mudjevol zit. Kenneth: ''Inderdaad, dat hebben we al wat keren meegemaakt. Het succes hiervan? Mensen komen voor het eten, dat moet goed zijn. Daarnaast moet het eten betaalbaar zijn. Is die combinatie in orde, dan gaat het lopen....''
Indonesisch restaurant Flamboyant, Kleine Houtstraat 3 zw in Haarlem, tel: 023- 5421503, www.restaurantflamboyant.nl, e-mail: info@restaurantflamboyant.nl.

Artikel geplaatst op maandag 04 december 2017 - 12:31



Reacties (0)


Reageer