Rodi

Vrijwilligerscentrale wordt Vrijwilligerscentrum

HAARLEM - Het is donderdag 7 december nationale Vrijwilligersdag. OP deze dag gaat de Vrijwilligerscentrale Haarlem verder onder de naam Vrijwilligerscentrum Haarlem. Samen met wethouder Jur Botter van de gemeente Haarlem wordt dat donderdag 7 december tussen 11.00 en 12.30 uur gevierd in het centrum van Haarlem. Iedereen die vrijwilligerswerk doet ontvangt dan een presentje.


Op de nationale Vrijwilligersdag zetten organisaties hun vrijwilligers in het zonnetje. Volkomen terecht vindt ook Linda van der Sluis, directeur van het Vrijwilligerscentrum Haarlem. ‘Bijna de helft van alle Haarlemmers doet wel eens vrijwilligerswerk. Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de Haarlemse samenleving.
"Als Vrijwilligerscentrum Haarlem willen wij alle vrijwilligers in Haarlem en omgeving bedanken voor hun inzet in 2017.’ Ook met de nieuwe naam blijft het Vrijwilligerscentrum Haarlem hét aanspreekpunt voor vrijwillige inzet. Waarbij we inzetten op frisse, eigentijdse vormen van vrijwilligerswerk, inspelend op de laatste trends en duurzaam verankerd in onze lokale samenleving. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen, maar doen we samen met onze partnerorganisaties en vrijwilligers. Met z’n allen maken we Haarlem en omgeving een beetje mooier."

Artikel geplaatst op dinsdag 05 december 2017 - 14:23