Rodi

Madame X biedt laatste trends in grote maten
Nu ook panty’s en maillots in grote maten bij Madame X

Patricia van Madame X. (Foto: Rodi Media)

HAARLEM – Madame X aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem biedt de laatste mode voor mensen met een maatje meer. “Mensen met een grotere maat willen er ook leuk bij lopen, daarom volgen we de trends nauwlettend en kijken we met alles wat we inkopen naar kwaliteit en pasvorm”, aldus eigenaresse Patricia.


Madame X is de enige zelfstandige speciaalzaak in grote maken in de Cronjé. Ze verkopen onder andere No Secret, Magna, Robell en Stark. De panty’s en maillots van Cette zijn net binnen. Deze hebben een mooie pasvorm en zijn verkrijgbaar tot en met maat 58. “Ook voor jonge meiden hebben we erg leuke dingen hangen. Madame X bestaat al 25 jaar. Sinds vorig jaar zorgt Patricia voor een frisse wind in de winkel. “Naast kleding bieden we nu ook tassen, kettingen, panty’s en maillots. Goed advies vind ik erg belangrijk. Wil iemand even ongedwongen rondkijken? Dat is ook prima! Desgewenst geef ik advies en denk ik mee. Hebben we iets niet, dan kunnen we het misschien bestellen.”
Patricia nam vorig jaar de kledingzaak aan de Generaal Cronjéstraat over. “Hoewel we nog steeds kleding aanbieden in grote maten, zijn we niet dezelfde winkel als dat het was. We kopen in met de laatste trends in ons achterhoofd. Ik wil iets aan kunnen bieden voor elke portemonnee. Omdat de collectie regelmatig wisselt – er hangt elke week wel wat nieuws – komen klanten hier regelmatig een kijkje nemen. We vinden het belangrijk dat mensen zich hier op hun gemak voelen. De grote lees- en koffietafel, de ruime pashokjes en het kinderspeelhoekje zorgen ervoor dat iedereen hier rustig kan rondkijken”, aldus Patricia. Het eerlijke en oprechte advies van Patricia is wat veel klanten kunnen waarderen.
Madame X verkoopt ook cadeaubonnen. Kijk voor meer informatie op www.madamex.nl of kijk voor de laatste collectie, mooie acties en advies op de Facebookpagina (Madam x Haarlem).

Artikel geplaatst op donderdag 14 december 2017 - 11:00