Rodi

Oliebollenkraam van de familie Bakker

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Van begin oktober tot eind januari is de vertrouwde oliebollenkraam van de familie Bakker te vinden aan de hoofdingang van Winkelcentrum schalkwijk. De oliebollen worden gebakken volgens authentiek familie recept, al sinds 1856.


Jordy heeft de oliebollenkraam vorig jaar overgenomen van zijn vader, Cor Bakker. Generatie op generatie bakt de familie Bakker oliebollen, krentenbollen, ouderwetse appelflappen, en nog veel meer lekkers. Jordy werkt al van jongs af aan in de oliebollenkraam, en heeft geleerd om oliebollen te bakken, zoals zijn vader en opa dat deden.
Dit jaar heeft Jordy iets nieuws in het assortiment, de overheerlijke bananenbol. Hier zitten verse stukjes banaan in, en kan worden gegeten met heerlijke Belgische chocolade eroverheen of natuurlijk met poedersuiker. De klanten zijn er enthousiast over, en komen geregeld terug voor de bananenbol.
De oliebollenkraam bij winkelcentrum schalkwijk is tot eind januari elke dag open (met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag en 1 januari). Elke dag staat er een vrolijk team klaar om u te voorzien van de lekkerste oliebollen en krentenbollen van Haarlem en omstreken.
Komt u vooral langs bij de gezelligste Oliebollenkraam van Noord-Holland en ervaar hoe een Oliebol moet smaken!

Artikel geplaatst op donderdag 21 december 2017 - 11:03