Rodi

Opening vestiging Misura Sartoria in Haarlem

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM – Misura Sartoria heeft onlangs haar derde maatkleding-atelier geopend in Haarlem. De combinatie van authentiek vakmanschap, de beste materialen en aandacht voor de persoonlijkheid van elke klant blijkt in de regio Amersfoort en Rotterdam succesvol. Vanuit de gedachte dat maatkleding en betaalbaarheid heel goed samen kunnen gaan, opent Misura Sartoria nu vijf jaar na de opening van het eerste atelier een derde atelier in Haarlem.


Misura Sartoria is Italiaans voor ‘maatwerk atelier’. Een maatwerk atelier dat voor zowel man als vrouw tot in de detail uitgewerkte maatkleding creëert die past bij ieders persoonlijkheid. Met keuze uit meer dan 5.000 stoffen en vele opties ontstaat er altijd een uniek kledingstuk met een ideale pasvorm. "Aandacht voor de persoonlijkheid van elke klant en tot in de kleinste details uitgewerkte maatkleding met een verfijnde Italiaanse style, daar staat Misura voor”, aldus Yakup Keyfli. “Of u nu gaat trouwen, een business suit of een casual outfit nodig heeft, u bent bij Misura Sartoria Haarlem aan het juiste adres.”
Het atelier is gevestigd aan het Florapark 3, . Klanten kunnen gratis parkeren op het eigen terrein. Via de website kunnen gemakkelijk afspraken worden ingepland. Onder het genot van een espresso wordt samen met de ervaren tailor Yakup het maatwerk samengesteld. Na de juiste details en wensen van de klant opgenomen te hebben zal het maatpak binnen vier weken klaar hangen voor de klant om af te passen en de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten.
Afgelopen vrijdag vond de feestelijke opening plaats in Haarlem en konden de eerste klanten al een kijkje nemen in het atelier. Misura Sartoria is trots op haar nieuwste atelier in Haarlem waar Yakup Keyfli met zijn brede kennis en ervaring klaar zal staan om Haarlemmers te voorzien van goede en betaalbare maatkleding.
Kijk voor meer informatie op www.misurasartoria.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 21 december 2017 - 09:49