Rodi

-ADVERTORIAL-
Centrum Oosterwal, medisch specialisten nu ook in Haarlem

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Voor de behandeling van huidaandoeningen en spataderen kunt u vanaf nu ook terecht op de nieuwe locatie van Centrum Oosterwal in Haarlem, gevestigd aan de Fonteinlaan 5.


Centrum Oosterwal, met vestigingen in Alkmaar en Heerhugowaard, is een medisch specialistische zorginstelling gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten en spataderen. Al bijna 30 jaar wordt er zorg geleverd van hoge kwaliteit met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
In Centrum Oosterwal staat de patiënt centraal om zo de beste zorg te kunnen leveren. Niet voor niets wordt het Centrum door patiënten hoog gewaardeerd en hebben zij de afgelopen jaren meerdere keurmerken mogen ontvangen. De artsen volgen de ontwikkelingen op de voet en lopen voorop wanneer het gaat om nieuwe behandelingen en Kwaliteit van Leven.
Dr. Rob Beljaards, al meer dan 25 jaar dermatoloog in Haarlem, staat met zijn team voor u klaar en verwelkomt u graag op de nieuwe locatie in Haarlem. Centrum Oosterwal is op de Fontainlaan 5 gevestigd, naast restaurant La Place Dreefzicht.
U kunt terecht voor medische zorg na verwijzing van uw huisarts of specialist. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op www.centrum-oosterwal.nl
Centrum Oosterwal, locatie Haarlem, Fonteinlaan 5 (ingang Office Hotel Zuid), 2012 JG Haarlem, tel. 023 205 81 11.

Artikel geplaatst op donderdag 11 januari 2018 - 06:01