Rodi

- ADVERTORIAL -
De Keizer Marine Engineering B.V.

(Foto: aangeleverd)

De Keizer is met haar specialistische producten, diensten en service een wereldwijd begrip in de luxe jacht- en scheepsbouw. De jarenlange ervaring in maritieme installaties van dit ambitieuze familiebedrijf blijkt telkens weer naadloos aan te sluiten bij de wensen van gerenommeerde internationale cliënten. De Keizer Marine Engineering B.V. zoekt technisch personeel.


Werken bij Keizer Marine Engineering B.V. betekent werken in een dynamische omgeving. De mega jachten en schepen van vandaag hebben steeds meer uiteenlopende elektrotechnische installaties en computergestuurde alarm-, monitoring- en besturingssystemen aan boord. De Keizer ontwerpt, bouwt en installeert deze systemen en integreert ze, zodat ze overzichtelijk en makkelijk te bedienen zijn.
Keizer Marine Engineering B.V. maakt en installeert de hele elektrotechnische installatie aan boord. Of het nou gaat om de bekabeling, de meterkast of alle audio en video aan boord, alles wordt door deze jongens gemaakt. En aangezien alles aan boord perfect dient te zijn geldt dit ook voor de elektrische installatie. "Hier hebben we echt nog de tijd om alles perfect te doen”, geeft het personeel aan.
Wie nu bij Keizer Marine Engineering B.V. als bijvoorbeeld elektromonteur of paneelbouwer solliciteert, en aan wordt genomen, krijgen ze van De Keizer Marine Engineering B.V. een gratis vakantie met het hele gezin cadeau!
Kijk voor meer informatie op www.dekeizermarine.com/nl.

Artikel geplaatst op donderdag 18 januari 2018 - 10:10