Rodi

Help Haarlem Sjopper te winnen

Rondrit door IJmuiden. (Foto: Haarlem Sjopper)

HAARLEM – Help Haarlem Sjopper om nog meer gratis uitstapjes voor ouderen mogelijk te organiseren! Stemmen kan via www.helpnederlandvooruit.nl op Haarlem Sjopper. Bij het meeste aantal stemmen maakt Haarlem Sjopper kans op 5.000 euro.


Haarlem Sjopper is genomineerd als geselecteerde initiatief door Help Nederland Vooruit, een initiatief van ING. Haarlem Sjopper is onder de noemer ‘aanvullend sociaal vervoer’ in het leven geroepen om de meest kwetsbare bevolkingsgroep een productieve, sociale oude dag te gunnen. In Haarlem is Stichting haarlem sjopper de samenwerkingspartner van de Nationaal Ouderenfonds.
De BoodschappenPlusBus rijdt overal in Nederland voor deelnemers uit Haarlem. Door deze bus kunnen ouderen er wekelijks op uit om verschillende activiteiten ondernemen. Winkelen in de Vijfhoek, slenteren langs de grachten die het centrum van de stad omringen, even uitrusten terwijl men op een Haarlems hofje uitkijkt: ouderen verdienen een productieve oude dag.
Van 22 januari tot en met 11 februari kan heel Nederland stemmen op een van de geselecteerde initiatieven via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-haarlem-sjopper. Kies hier je favoriete stichting en stem door je e-mailadres in te voeren. Bevestig je stem via de e-mail die je dan automatisch krijgt.

Artikel geplaatst op maandag 22 januari 2018 - 10:59