Rodi

Derde plek voor Autobedrijf Dirk Barten
Uitreiking Hyundai Excellent Dealer Awards

Autobedrijf Dirk Barten is op de derde plaats geëindigd bij de uitreiking van de Hyundai Dealer Excellent Awards 2017. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Autobedrijf Dirk Barten, met vestigingen in Amsterdam (2), Hoofddorp, Alkmaar, Zaandam, Heemskerk en Heerhugowaard, is 17 januari op de derde plaats geëindigd bij de uitreiking van de Hyundai Dealer Excellent Awards 2017. Herwers Hyundai werd Hyundai Excellent Dealer van het jaar 2017. De tweede plaats ging naar Oostendorp Hyundai.


De Hyundai Dealer Excellent Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan winnen. Hyundai beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai-dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.
Directeur Jos Herwers van Herwers Hyundai werd tijdens de nationale Hyundai Dealerconventie in Amsterdam op 11 januari jl. door Senior Vice President & COO Thomas A. Schmid van Hyundai Motor Europe, President Jooyong Jung van Hyundai Motor Nederland en algemeen directeur Ronald Dubbelman van Hyundai Motor Nederland in het zonnetje gezet. Herwers ontving een bronzen beeld en mag zich een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen.
Hyundai-dealerbedrijven Oostendorp Hyundai en Autobedrijf Dirk Barten eindigden respectievelijk op de tweede en de derde plaats. Barten is in het verleden al meermaals in de prijzen gevallen als beste dealer en is met zijn bedrijf ook internationaal gelauwerd.

Artikel geplaatst op maandag 22 januari 2018 - 13:44