Rodi

- ADVERTORIAL -
Een breed assortiment tegen een scherpe prijs

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Reparatie, telefoons Ipad, tablet – Phonepartscenter is altijd de goedkoopste! Is het scherm van je telefoon Ipad Tablet gebarsten? Geen paniek! Wij hebben de LCD schermen digitizer Telefoon Ipad Tablet gewoon op voorraad. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant heb je bij ons altijd de beste deal.


Bij phonepartscenter.nl profiteert iedereen van een breed assortiment producten tegen de scherpste prijzen. "De gedegen en gerenommeerde service staat bij ons hoog in het vaandel, wij staan voor u gereed tijdens het gehele bestelproces! Phonepartscenter.nl verleent service aan heel Nederland, België en Duitsland."
"Het online winkelen bij Phonepartscenter.nl biedt alle zekerheden die u als consument gewend bent en mag verwachten. Zo krijgt u altijd volledige fabrieksgarantie op producten en kunt u het product retourneren als het niet voldoet aan uw verwachtingen. Phone part center is een groothandel in smartphone, iPad, tablet en onderdelen. Bij phonepartscenter.nl profiteert u rond de klok van een breed assortiment producten tegen de scherpste prijzen. Onze gedegen en gerenommeerde service staat bij ons hoog in het vaandel, wij staan voor u gereed tijdens het gehele bestelproces!"
Phonepartscenter, Generaal Cronjestraat 55, 2021 JB Haarlem, info@phonepartscenter.nl, tel. (023) 751 3663.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 januari 2018 - 10:11