Rodi

't Klokkenhuis gaat met zijn tijd mee

Rob van Rongen en Robin Punt. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - 't Klokkenhuis, sinds 1992 gevestigd op het Donkere Spaarne 26 te Haarlem, start vanaf februari met een drastische verbouwing en re-styling van de showroom.


De traditionele, typische Hollandse stijlklokken, moeten hun prominente plaats in de winkel afstaan aan de frisse nieuwe collectie van de trendsetters van deze tijd zoals het Italiaanse topmerk Diamantini Domeniconi, de klassiek-moderne klokken van AMS uit Duitsland en de eigentijdse ontwerpen van het wereldbekende klokkenmerk NeXtime (uit Haarlem). Door elk merk een eigen plek te geven in de showroom komt een collectie beter tot zijn recht en wordt het gemakkelijker om een keuze te maken.
Eigenaar Rob van Rongen, al jarenlang de drijvende kracht van de onderneming, ziet het als een uitdaging om de nieuwe trends ook in de toekomst in de showroom en www.klokkenhuis.com te presenteren. Om dat mogelijk te blijven maken is het team versterkt met Robin Punt. Hij heeft jarenlange ervaring als salesmanager bij NeXtime en zijn goede contacten in de Europese wereldje van designers staan borg voor blijvende vernieuwing van het assortiment.
Klokkenhuis staat al jarenlang borg voor vakkundige reparatie en revisie van kostbare uurwerken. "Waar afgelopen jaren collega – uurwerkmakers in Haarlem en omgeving hun deuren hebben gesloten zijn wij er in geslaagd om ook op dit terrein ons bedrijf te versterken", aldus Van Rongen.
't Klokkenhuis, Donkere Spaarne 26zw.

Artikel geplaatst op maandag 05 februari 2018 - 12:53