Rodi

Haarlem Effect en Ecosol Effect: Iedereen doet er toe!

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Sinds 1 januari zijn Haarlem Effect en Ecosol Effect één stichting die zich inzet voor ontmoeting, (talent)ontwikkeling, dagbesteding, vrijwilligerswerk en zichtbare samenwerking in stad en wijk.


Bij Haarlem Effect vinden we het belangrijk dat buurtbewoners van jong tot oud kunnen meedoen aan leuke en uitdagende activiteiten of vrijwilligerswerk op inspirerende plekken waar je anderen kunt ontmoeten. De verbinding van mensen met de maatschappij speelt een belangrijke rol. Meedoen kan in peuterspeelzalen, speeltuinen, wijkcentra en jongerencentra, buurtkamers en huiskamers. Daarnaast stimuleren en ondersteunen we initiatieven van buurtbewoners.
Ecosol Effect verzorgt dagbesteding met en voor een deelnemers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door deel te nemen aan activiteiten en werkzaamheden worden deelnemers gemotiveerd en gestimuleerd tot maatschappelijke participatie. De locaties van Ecosol liggen in de woonwijken, waardoor veel contact is met de buurt.
Meer informatie over onze activiteiten, diensten en locaties (onder andere in Trefpunt ’t Trionk, Wijkcentrum Binnensteeds, De Tulp, Flinty’s, De Fjord, Groene Werkplaats, Sportcentrum de Hagedis, diverse Peuterspeelzalen en speeltuinen): haarlemeffect.nl / ecosoleffect.nl / info@haarlemeffect.nl /023 5322547.

Artikel geplaatst op dinsdag 06 maart 2018 - 16:36