Rodi

Nencies viert haar 25-jarig jubileum

Nancy ten Brink. (Foto: Thijs de Bruin – TwoBees Reclame)

HAARLEM. Het is alweer een kwart eeuw geleden dat Nancy ten Brink startte met Nencies, haar winkel in badmode en lingerie. Met dit jubileum brengt Nancy een eerbetoon aan haar in 2016 overleden moeder. Haar succesvolle winkel was er, volgens haar eigen zeggen, zonder haar nooit geweest. Met moeder Nel van Rijk voelde Nancy zich altijd rijk. Ze was een optimist pur sang. Nancy heeft veel gehad aan de levenslessen van haar moeder. De belangrijkste gebruikt Nancy nog elke dag: ‘Als je niks met het leven doet, dan doet het leven iets met jou’.


Nancy gaat nog steeds elke dag met positief en blij gevoel naar de winkel met als doel om andere mensen, haar klanten, blij te maken. “En dan gaat het niet alleen de klanten die makkelijk geld uit geven, maar ook om hen die ervoor sparen een mooi badpak of een lingeriesetje te kunnen aanschaffen. Vanuit heel Nederland weten dames de weg naar Nencies te vinden.”
Nencies werkt al jaren met een vast team van ervaren adviseuses. “Het team bestaat uit dames die er met enthousiasme en kennis van zaken voor zorgen dat alle klanten tevreden de winkel verlaten.”

Jubileum

Twee keer per jaar organiseert Nencies een modeshow waar prachtige modellen de nieuwe collectie lingerie-, en badmode showen. Het mode-event in Purmerend op zondag 8 april is meteen de kick-off voor het 25-jarig jubileum. Vindt u het gezellig om te komen? Dan liggen er vrijkaarten in de winkel en Nancy klaar. April wordt namelijk een maand vol feestelijkheden, houd Facebook en de website in de gaten! Nancy heeft voor april gekozen omdat dat de geboortemaand is van haar moeder en het tevens de maand van haar oprichting is.
Bij Nencies staat persoonlijke benadering, service en vakmanschap heel hoog in het vaandel. Mede daardoor bestaat Nencies nu 25 jaar. “Onze leuke, vaste trouwe klantenkring weet al jaren de weg te vinden naar Nencies in het leukste winkelstraatje van Haarlem, de Gierstraat, waar de eigenaren vaak nog zelf achter de toonbank staan.”
Nencies is een kleine winkel met een groot assortiment. Bh’s van cup A tot en met G van de merken Empreinte, Lise Charmel, Simone Pérèle, Pain de Sucre, Maryan Mehlhorn, Watercult en meer. Er is voor elke vrouw wat wils; lingerie, badmode, accessoires, slippers, badjassen, sieraden, zonnehoeden, tassen en beenmode. Kortom: een echte snoepwinkel voor dames!

Artikel geplaatst op dinsdag 03 april 2018 - 14:16