Rodi

- ADVERTORIAL -
Autoservice Ucar

Autoservice Ucar is een universeel en onafhankelijk RDW erkend autogarage / APK keuringstation dat op loop afstand van het centrum in Haarlem en 2 minuten van de snelweg gevestigd is.


“Klanten uit de hele regio komen speciaal voor onze expertise, service, prijs en vooral de eerlijkheid naar onze autogarage toe. Wij zijn een familiebedrijf, met drie broers en hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in gespecialiseerde reparaties, onderhoud en autodiagnoses van alle merken en modellen auto’s. Op gebied van LPG installaties kunnen wij ons echte erkende specialisten noemen.”

“Onze visie is dat wij elke klant tevreden willen stellen! Wij luisteren naar de wensen van onze klanten, denken met hen mee en geven hen een eerlijk en oprecht advies. Verder houden wij van duidelijkheid en is het voor ons vanzelfsprekend om vooraf de kosten en de werkzaamheden die wij aan jouw auto gaan verrichten met je te bespreken.”

“Professioneel, vriendelijk, eerlijk, kostenbesparend, dat is in het kort wie zijn. Als universeel autobanden speciallist en merkdealer onafhankelijk RDW erkend autogarage kun je bij ons voor alle voorkomende reparaties, onderhoud, APK keuringen, goedkope autobanden en LPG installaties voor alle merken auto’s terecht. Vergelijk onze prijzen bijvoorbeeld voor nieuwe autobanden en bekijk onze aanbiedingen. Autobanden of een onderdeel repareren is bijvoorbeeld veel goedkoper dan deze volledig te vervangen. Daarbij kun je tijdens het vervangen van autobanden, kleine reparaties, onderhoud aan jouw auto onder genot van een heerlijk kopje koffie wachten."

Autoservice Ucar is gevestigd aan de Amsterdamsevaart 16-18 2032 EA Haarlem, tel. 023 533 57 74, https://ucarauto.nl/.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 10:24