Rodi

Openheid rode draad tijdens familiebedrijvenevenement

In het AFAS stadion luisterden en discussieerden rond de 110 aanwezigen, voornamelijk vertegenwoordigers van familiebedrijven. (Foto: Succesvolle Opvolging)

REGIO – In het AFAS stadion in Alkmaar vond vorige week het Familiebedrijven Event 2018 plaats. Aan de hand van het thema ‘Verandering en Innovatie’ kreeg gespreksleider Maarten Bouwhuis het voor elkaar volledige openheid te krijgen.


Met speciale dank aan de andere sprekers, Elske Doets (Jan Doets America Reizen), Chris Obdam (Betty Blocks) en Gerard en Jos de Smit (De Eekhoorn Dutch Fourniture). In combinatie met Bouwhuis wisten zij de ongeveer 110 aanwezigen te bewegen volop mee te doen in de discussie.
Carola de Ruijter, zij is van Succesvolle Opvolging, een van de organisatoren van het evenement, sprak na afloop van een “mooi event”. En: “Er was zoveel openheid over successen en het doorvoeren van veranderingen na een generatiewisseling, maar ook struggles over samenwerken met familie”, aldus De Ruijter.
Naast de gastsprekers werden ook stellingen geponeerd. “Dat gebeurde in kleinere verbanden. Het was mooi om van elkaars successen, maar ook van problemen binnen de familiebedrijven te horen”, aldus Carola tot slot.
Rodi Media is een van de partners van het Familiebedrijven Event.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 april 2018 - 12:21