Rodi

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting draait alles om service

(Foto: Rodi Media)

HAARLEM - Leeuwenkamp Woninginrichting is gevestigd in het Winkelcentrum Schalkwijk. Het familiebedrijf bestaat al ruim 40 jaar. "Het vak van woninginrichten heb ik niet op een school geleerd. Ik heb me via cursussen laten scholen en vooral in de praktijk het nodige geleerd, dat is de beste leerschool”, aldus Jos.


“Het verlenen van service is bij ons nummer één en de klant kan op ons rekenen. Ook na het vervallen van de fabrieksgarantie komen wij bij deze klant langs om de eventuele problemen op te lossen”, legt Jos uit.
Leeuwenkamp Woningrichting richt zich op zo'n beetje alles wat te maken heeft met woninginrichting. Je kunt er goed terecht voor tapijt, vinyl, marmoleum, parket, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen- en buiten zonwering, ophangsystemen en ook nog vele accessoires. De nieuwe karpettencollectie is net binnen en biedt een ruime keuze een mooie designs tegen leuke prijzen.
De zonwering is momenteel razend populair. En dan vooral de elektrische zonwering. Leeuwenkamp Woninginrichting heeft een groot assortiment en wie voor 24 mei buitenzonwering bestelt, krijgt de motor er gratis bij. “Maar ook de gordijnen worden weer steeds populairder. Het mag weer. Behalve dat gordijnen een warme uitstraling geven en licht reguleren helpen ze ook om het geluid te dempen bij harde vloeren. We hebben de collectie gordijnen weer uitgebreid.”

Acties

De hele maand april geeft Leeuwenkamp Woninginrichting 20 procent korting op het huismerk zonwering, op rolgordijnen, op plissees, op duettes, op multishades en op verticale- en horizontale jalouziën.
Leeuwenkamp Woninginrichting, Rivièradreef 28 in Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. Tel: 023-5358003, e-mail: info@leeuwenkamp.com, www.leeuwenkamp.com.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 14:04