Rodi

Open Golf Dag Heemskerkse Golf Club richt zich op sport en plezier

(Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK – De Heemskerkse Golf Club houdt zaterdag 22 april een Open Golf Dag. Doormiddel van allerlei activiteiten kunnen mensen proeven aan de golfsport.


“Na een ontvangst met koffie vertellen wij u de belangrijkste ins en outs van de Heemskerkse Golfclub en is er uiteraard de mogelijkheid om te informeren naar onze vormen van lidmaatschap, abonnementen en lespakketten. Daarna staan er Golf Pro’s, golfinstructeurs, klaar voor meer informatie en praktijkoefeningen. Na deze sessie doen wij alle bezoekers een persoonlijk en zeer voordelig voorstel wat voorziet in de wensen”, aldus Den Duijn van de Heemskerkse Golf Club.
Met de open dag hoopt de golfvereniging nieuwe leden te werven. “We hebben een aantal scherpe aanbiedingen dit jaar, die je meteen laten profiteren van dit golfseizoen”, aldus Den Duijn. “We doen er alles aan om de drempel te verlagen. Voor iedere vereniging is aanwas belangrijk en daarom moeten we ook open staan voor vernieuwing. In de toekomst wordt het belangrijk dat mensen even snel kunnen spelen of dat we vlottere spelvormen ontwikkelen. Tijd is een schaars goed voor veel mensen.”
De Heemskerkse Golfclub heeft als vereniging eigen golfbanen en een gecertificeerde golfschool. Naast de championsbaan met 18 holes, is er ook een Par-3 baan met 9 holes. Die laatste baan is ook erg geschikt om een snel rondje na het werk te lopen of om het golfspel op peil te houden. De golfschool heeft sinds kort een certificaat van de PGA, de wereldwijde professionele golforganisatie, waardoor het een van de beste scholen in Nederland is om golf te leren of je golfspel te verbeteren. De Heemskerkse golfschool beschikt tegenwoordig ook over een splinternieuw computersysteem, de Trackman, die wat meer geoefende spelers tot in detail helpt hun spel te verbeteren. Voor het korte spel is er een Puttstudio.
Kijk voor meer informatie op www.heemskerksegolfclub.nl.

Artikel geplaatst op maandag 16 april 2018 - 15:30