Rodi

Grootste tentenshow van Nederland

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Voor mensen die deze zomer weer met de tent op vakantie willen gaan en nog op zoek zijn naar een nieuwe tent is er op Tweede pinksterdag 21 mei de grootste tentenshow van Nederland. Soellaart Outdoor & Wintersport uit Haarlem zet deze dag op het grasveld aan de Kleverlaan/Delftlaan eigenhandig zo'n 200 tenten op!


Er is keuze uit familie-trekkers-bergsport en bijzettenten. Voor elke soort vakantie is er op deze dag een goede tent te vinden. Met keuze uit twintig merken en 200 verschillende modellen is er de mogelijkheid alle modellen te bekijken en zo goed voor te bereiden op de vakantie. Of dit wordt Spanje aan de kust of de hoogte in de Alpen, met auto of op de fiets. Op deze dag worden de showmodellen tegen scherpe prijzen verkocht; na 16:00 uur mogen klanten de tent zelf komen afbreken. Wie voor een nieuw model gaat; Soellaart bezorgt ook aan huis, kijk online op www.soellaart.nl.
Naast het indrukwekkende aantal tenten zijn er ook andere kampeer-outdoor artikelen te koop. Op de marktkramen zijn onder andere slaapzakken, matten en kampeerstoelen te vinden om de uitrusting compleet te maken.
Ook is er voor de kinderen veel te doen. In samenwerking met de Noord Hollandse bergsport vereniging wordt er een heuse klimtoren neergezet en onder begeleiding mogen de kinderen deze toren bedwingen.
Iedereen is welkom! Neem voor meer informatie contact op via tel. 023-5323735 of kijk op www.soellaart.nl. Maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur, hoek Kleverlaan/Delftlaan (P) IJsbaan parkeerplaats op loopafstand.

Artikel geplaatst op maandag 07 mei 2018 - 11:40