Rodi

- ADVERTORIAL -
X²O Cruquius = 1.800 m² badkamerinspiratie!

CRUQUIUS - X²O opende recent zijn nieuwste showroom in Cruquius. Je kan er terecht voor maar liefst 1.800 m² badkamerinspiratie voor elk budget en advies op maat.


De gloednieuwe winkel op woonboulevard Cruquius is maar liefst 1.800 m² groot, verspreid over twee verdiepingen. Bezoekers kunnen er 75 verschillende realistische badkameropstellingen bezichtigen, advies krijgen van badkameradviseurs en inspiratie opdoen voor hun nieuwe badkamer. Van budgetvriendelijke kwaliteitsproducten tot tijdloze ontwerpen en high-end totaaloplossingen: de badkamerspecialist wil zijn klanten een zo volledig mogelijk overzicht geven van de badkamermarkt anno 2018.

Uniek concept

X²O biedt de meest uitgebreide keuze aan badkamerinrichting, zowel in prijs als in materialen, afmetingen en kleuren. Het ruime assortiment omvat sanitair, badkamerproducten en –accessoires. X²O beheert zelf zijn productontwikkeling en speelt zo sneller in op nieuwe trends en vragen, je vindt er dus een uniek assortiment, nergens anders verkrijgbaar. Dankzij een uitgebreide service tijdens de aankoop maar ook erna (snelle levering, soepele dienst na verkoop en uitgebreide garantie) kunnen X²O klanten snel en voor vele jaren genieten van hun nieuwe badkamer.
X²O biedt alle producten aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Je kunt er nog tot en met zondag 27 mei profiteren van de lopende Lentekorting (kortingen tot 50 procent) X²O Cruquius is gesloten op Eerste pinksterdag (20/05) en open van 12.00 tot 17.00 uur op Tweede pinksterdag (21 mei). X²O is CBW-erkend (deelname aan de Stichting Erkenning Woningbranche en Stichting Garantieregelingen CBW). Hiermee bieden zij de klant de beste garantie voor veilig aankopen.
X²O Cruquius, Spaarneweg 16K, 2142 EN Cruquius, tel. 023 720 09 40.

Artikel geplaatst op maandag 14 mei 2018 - 11:25