Rodi

Hoorcentrum JVG neemt de tijd voor haar klanten

De AfterShokz zijn (draadloze) koptelefoons die niet in het oor gaan waardoor ook mensen met een gehoorverlies goed muziek kunnen luisteren en geen gedoe met het moeizaam indoen van oordopjes. (Foto: aangeleverd)

HEEMSTEDE – Hoorcentrum JVG is al sinds negen jaar gevestigd aan de Jan van Goyenstraat 7 in Heemstede. “Omdat we een zelfstandige winkel zijn, kunnen we nog de tijd nemen voor onze klanten. Service en kwaliteit staat voorop.”


Hoorcentrum JVG werkt met meerdere merken en past het advies aan op de behoeften van de klant. Maatwerk dus. Eigenaresse Matty van der Vis: “Omdat we niet aangesloten zijn bij grote ketens en dus geen druk hebben van de zorgverzekeraars hebben klanten hier geen beperkte keuze, maar kunnen ze altijd kiezen uit de nieuwste modellen en technieken."
Bij Hoorcentrum JVG vinden ze dat een goed hoortoestel tijd en aandacht kost. Geen lopende band werk, maar door echt te luisteren naar de wensen van de klant wordt een uitgebreid advies gegeven. “Tijd en aandacht zorgt voor een mooi geluid en goede resultaten. We werken laagdrempelig, iedereen mag zonder afspraak binnen lopen. Maar, voor een intakegesprek, metingen en uitgebreid advies wordt een afspraak gemaakt.”
En daarbij houdt het niet op bij het hoortoestel. “We bieden een totaaloplossing dus desgewenst kunnen er meer aanpassingen toegepast worden. Denk daarbij aan koptelefoons, afstandsbedieningen, een speciale deurbel of wekker. Maar ook voor op het werk, bijvoorbeeld voor tijdens vergaderingen, zijn er oplossingen. De techniek gaat razend snel."
Kijk voor meer informatie op www.hoorcentrumjvg.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 08:52