Rodi

Cursus Minder piekeren!
Wegens succes dit jaar twee keer in gemeente Bloemendaal

Veel problemen zoals niet lekker in je vel zitten, somberheid, stress, hebben te maken met verkeerde manieren van denken. (foto Pixabay)

Zie jij ook vaak beren op de weg? Ben je kampioen piekeren? Of voel je je vaak gespannen? Maak je je zorgen en lig je daar ’s nachts wakker van? Je bent niet de enige! Iedereen piekert wel eens. Maar liefst 1 op de 4 Nederlanders is hier dagelijks meer dan een uur mee bezig. Veel mensen blijven tobben over bijvoorbeeld geld, kinderen, werk of gezondheid zonder een stap verder te komen. Herken je jezelf hier in en wil je stoppen met piekeren? Dan is deze cursus iets voor jou
Veel problemen zoals niet lekker in je vel zitten, somberheid, stress, hebben te maken met verkeerde manieren van denken. In deze cursus van Welzijn Bloemendaal en Prezens leer je om anders te denken. Want anders denken helpt om je beter te voelen.

Praktische informatie

Vijf bijeenkomsten op donderdag aan het einde van de middag in Bloemendaal. De bijeenkomsten zijn op 1, 8, 15 en 22 november en op 6 december. Deelname is kosteloos.
Meer Informatie en aanmelding kan bij Prezens, tel. 088 7885015 of e-mail preventie@prezens.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 11:31