Rodi

Bedgenoten gaat voor nóg meer slaapgemak

(Foto: Rodi Media)

HAARLEM – Voor Bedgenoten in de Cronjé staat een goede nachtrust voorop. Hans Honkoop verkoopt al ruim 35 jaar bedden, deze wereld kent geen geheimen meer voor hem. “Er is voor iedereen een geschikt bed, daar ben ik van overtuigd.” Honkoop biedt daarom met trots ook de unieke milieuvriendelijke matrassen van het merk MediQ aan.


“De matrassen van MediQ zijn uniek. Dit is het enige matras dat milieuvriendelijk, biologisch afbreek baar is, CO2 neutraal en vrij is van CFK is”, vertelt Honkoop enthousiast. Bedgenoten is voorlopig de enige in de regio die deze matrassen aanbiedt. Dit matras is getest door het Duitse instituut, Thuringer keuringsdienst van waren (mét certificaat) en mag daardoor als enige matras een medisch matras genoemd worden. Alle materialen zijn uitgebreid getest en gecontroleerd. Klanten krijgen maar liefst tien jaar garantie op dit matras.
Bedgenoten biedt alles op het gebied van slaapcomfort. Denk hierbij aan luxe massief houten ledikanten, boxsprings en beddengoed van de echt mooie merken. Met een keuze uit zo’n vijftien soorten matrassen en meer dan veertig hoofdkussen is er voor iedereen een perfecte combinatie te vinden. Het assortiment beddengoed is enorm, een wand van maar liefst veertien meter aan beddengoed een zeer ruime keuze aan dekbedovertrekken, hoeslakens én hoofdkussen.


Boxsprings

Boxspings zijn er in alle prijzen en kwaliteiten. Een Recor Bedding Boxspring is er voor iedereen die kiest voor luxebedden in de juiste kwaliteit. Creëer je eigen persoonlijke Recor Comfort mooiste Boxspring. Of kies je uit een voor jou compleet samengestelde Recor Bedding Boxspring set. Luxe bedden naar jouw wens ontworpen, een collectie, in honderden mogelijkheden. Wat jij wilt gestoffeerd: in leer, lederlook of stof? Wil je dat de box in eigen stof wordt vervaardigd, vraag bij ons naar de mogelijkheden. Een elektrische of vlakke comfort box? Smal, breed, breder of gewoon wat langer dan normaal? Alles is mogelijk.
Alle matrassen uit de Recor-Bedding collectie zijn handmade. Een kwaliteitsmatras van Recor Bedding wordt in eigen fabriek door ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd met de best mogelijke grondstoffen.
Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen bij de ruime en lichte zaak aan Generaal Cronjéstraat 76-78 in Haarlem. Kijk ook eens op www.bedgenotenhaarlem.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 11:51

Foto's