Rodi

MantelZorgOndersteuning Kennemerland

Ingrid Zoer. (Foto: aangeleverd)

Je bent mantelzorger en opeens krijg je te maken met heel veel regels en vragen. Wie helpt mij? Hoe kom ik aan de juiste zorg? Waar kan ik ondersteuning voor krijgen? Bij wie vraag ik wat aan en wanneer? Wat kost het allemaal?


Allemaal vragen waar je tegenaan loopt en die het nog moeilijker maken voor de mantelzorger(s). Je wilt immers je tijd besteden aan het zorgen voor degene waarvan je houdt. Je wilt niet bezig zijn met regeltjes en uitzoek werk. Dat is het moment dat je bij mij aan de bel kunt trekken.
Ik help de mantelzorger door het doolhof van regels en instellingen. Daarnaast kan ik de aanvraag verzorgen voor vervangende mantelzorg/respijtzorg en dagbesteding. Of jouw informatie geven over verzorgings- en verpleeghuizen. Ook het aanvragen van een WLZ indicatie of een persoonsgebonden budget kan ik voor jou verzorgen. Loop je als mantelzorger tegen problemen aan bij het combineren van de zorg met de werkzaamheden bij je werkgever? ook daar kan ik bij ondersteunen. Voor al dit soort, of andersoortige, vragen rondom zorg en mantelzorg sta ik voor je klaar!
Mijn naam is Ingrid Zoer en ik ben onafhankelijk en gecertificeerd mantelzorgmakelaar van mijn eigen bedrijf MantelZorgOndersteuning Kennemerland (MZOK).
In een persoonlijk gesprek breng ik jouw gehele situatie in kaart, waarna ik een overzicht van regeltaken aangeef. Je beslist zelf welke regeltaken het eerst moeten worden opgepakt en wat je met de aangereikte antwoorden en mogelijkheden doet.
Wat kost een mantelzorgmakelaar? Veel zorgverzekeraars vergoeden de inzet van een gecertificeerde mantelzorgmakelaar vanuit de aanvullende verzekering van de mantelzorger.
Wil je meer weten? Kijk op mijn website www.mzok.nl of neem vrijblijvend contact met mij op: 06-204 92 601.

Artikel geplaatst op woensdag 13 juni 2018 - 09:32