Rodi

Hyundai Velserbeek
‘Ervaar de extra service voor u en uw auto’

Het team van Hyundai Velserbeek. (Foto: Diablophoto's)

VELSERBROEK – Wie Hyundai Velserbeek binnenstapt ervaart dat dit meer is dan een autodealer. De goede sfeer, de vriendelijke mensen en de service gaat hier verder dan bij andere autobedrijven. “Een auto kopen is een beleving, wij snappen dat”, aldus verkoopleider Alex de Jong.


Hyundai Velserbeek is sinds 4,5 jaar gevestigd aan de Wagenmakerstraat 2 in de Velserbroek. Natuurlijk is het makkelijk om te roepen dat je een bedrijf bent dat service belangrijk vindt en betrouwbaar wil zijn. Maar hoe werkt dat in de praktijk? “Betrouwbaarheid zit gewoon in ons DNA. Onze haal- en brengservice, de mobiliteitsgarantie (24-uur per dag service door heel Europa), de mogelijkheid tot een vervangende auto bij onderhoud, de fijne wachtruimte (met WIFI én lekkere koffie), de gemoedelijke sfeer en de vertrouwde benadering, de ervaren medewerkers en de verzorgde uitstraling van zowel de auto’s als het pand zijn slechts enkele voorbeelden. Het draait uiteindelijk gewoon om de mensen die bij ons werken”, vertelt De Jong.

Het team

“We hebben een hecht team van twaalf personen met een passie voor auto’s. Wij werken nauw samen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Komt u de auto ophalen na een onderhoudsbeurt, dan staat deze gewassen voor u klaar. Op alle occasions jonger dan vijf jaar krijgen onze klanten 12 maanden volledige Velserbeek garantie. Elke auto kan worden afgeleverd voorzien van een onderhoudsbeurt/service-pakket, een nieuwe apk, WaxOil poetsbehandeling en een volle tank benzine. Alle kosten die in het eerst jaar naar voren zouden komen zijn hierdoor afgedekt voor de klant.”
Wie zich wil oriënteren en nog niet precies weet wat hij wil, krijgt bij Hyundai uitgebreid advies. Klanten mogen op het scherm direct meekijken naar de mogelijkheden. “Het klinkt misschien gek, maar wij vinden het juist fijn als de klant een kijkje neemt achter de schermen. Waarom niet, wij hebben niets te verbergen en het schept vertrouwen. Dat vinden we belangrijk. Als dat betekent dat iemand een kijkje wil nemen in de werkplaats, is dat geen probleem.”
Feestje

Een auto kopen moet een feestje zijn, vinden ze bij Hyundai Velserbeek. En bij een feestje horen cadeautjes! Een nieuwe – maar ook een tweedehands auto, ‘want dat is voor de volgende eigenaar immers ook een nieuwe auto’ – wordt feestelijk ingepakt. De medewerkers nemen uitgebreid de tijd om alle informatie over de auto door te nemen met de (nieuwe) eigenaar. Hoe werkt het, wat moet je weten, wat maakt de auto nog leuker? Het wordt allemaal doorgenomen samen met de klant.
Hyundai Velserbeek is gevestigd aan Wagermakerstraat 2 in Velserbroek. Kijk voor meer informatie op www.velserbeek.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 juni 2018 - 15:49