Rodi

Haal je zwem-ABC bij Groenendaal Heemstede
Nu bellen is na de zomervakantie starten met je zwem ABC in Groenendaal Heemstede

(Foto: aangeleverd)

HEEMSTEDE - Ieder kind is uniek en ouders willen het beste voor hun kind. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat het lastig is om de bij uw kind passende zwemles te vinden. "We merken dat heel veel mensen uit de omgeving SportPlaza Groenendaal te Heemstede weten te vinden", aldus Marcel de Roo, Manager SportPlaza Groenendal Heemstede.


SportPlaza Groenendaal werkt met de Nationale Zwemdiploma’s en heeft als pilotbad meegewerkt aan het tot stand komen van de nieuwe eisen. Daardoor heeft het bad een voorsprong omdat alle methodes reeds zijn aangepast op de belevingswereld van kinderen vanaf 4 jaar. Zwemmers kunnen kiezen uit verschillende tijdsduren, keer per week, groepsgrootte en zelfs privélessen voor drie kinderen tegelijk.
Bij de zwemles specialist in Heemstede starten na de zomervakantie alle zwemlessen. Op bepaalde dagen en tijden zijn nog enkele plaatsen, zoals de uurslessen, het 1,5 uur garantiesysteem, de turbocursus en de twee keer 45 minuten per week les.
SportPlaza Groenendaal werkt met de natuurlijke drijfmethode, waardoor snel resultaat wordt gemaakt. Dit wordt ondersteunt met speciaal belevingsmateriaal waardoor kinderen ervaringsgericht leren zwemmen en het met recht de leukste en ook leerzaamste zwemlessen zijn.
Wie na de zomervakantie wil starten, kan vrijblijvend contact opnemen met de receptie via tel. 023-5259072. Inschrijven via https://www.sportplazagroenendaal.nl/ kan ook.

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 12:00