Rodi

- ADVERTORIAL -
Nieuw huidcentrum op de Binnenweg in Heemstede

(Foto: aangeleverd)

HEEMSTEDE - Na maanden lang hard werken is op 2 juli de nieuwste vestiging van Derma2Care en Centrum Oosterwal op de binnenweg 211 in Heemstede geopend! Derma2Care en Centrum Oosterwal geloven beiden in persoonlijke en kwalitatieve zorg. Hoe beter de samenwerking tussen de juiste specialisten, hoe beter de zorg. In Heemstede komt het beste van huidtherapie en dermatologie samen onder één dak.


Derma2Care zegt het al: zorg voor de huid. Met negen vestigingen in Noord-Holland is Derma2Care in 15 jaar uitgegroeid tot het grootste huidtherapeutisch centrum van Nederland. Samen verzorgen we met een professioneel & deskundig team huidtherapeutische behandelingen, laserbehandelingen en vetbevriezings behandelingen afgestemd op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vinden we persoonlijk contact zeer belangrijk. Door een divers en volledig aanbod aan behandelingen kan Derma2Care huidproblemen zoals vaatafwijkingen, roodheid, pigment, acne, littekens, huidveroudering, striae, ongewenste tatoeages, overbeharing én overtollig vet op een doeltreffende en veilige wijze behandelen.
Derma2Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Behandelingen in het gelaat worden bij Derma2Care vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Huidtherapie is direct toegankelijk, dit betekent dat u geen verwijsbrief nodig heeft om een afspraak bij ons te maken. U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar: 023-551 56 21.

Centrum Oosterwal biedt al bijna 30 jaar de hoogste kwaliteit medisch specialistische huidzorg en heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland. Centrum Oosterwal behandelt alle vormen van huidaandoeningen en heeft een superspecialisatie op het gebied van de behandeling van spataderen.
'Behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden' is het motto van het enthousiaste team van artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel. Centrum Oosterwal heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een overeenkomst. U kunt op verwijzing van de huisarts een afspraak maken door te bellen naar: 023-205 81 11. Wilt u meer informatie over Derma2Care en Centrum Oosterwal? Ga dan naar de website van derma2care.nl en centrum-oosterwal.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 12 juli 2018 - 11:54