Rodi

Leegverkoop bij Groenrijk Zwanenburg

LEEGVERKOOP bij Groenrijk Zwanenburg. (Foto: aangeleverd)

ZWANENBURG - Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg houdt tot en met zondag een totale leegverkoop. De verbouwing naar een nieuwe showroom komt snel dichterbij en zal volgende week echt beginnen. Maar eerst kunnen de klanten van Groenrijk Zwanenburg nog profiteren van heel veel voordeel tijdens de leegverkoop, 40 procent korting op alles.


In het tuincentrum zijn er nog volop voordelige planten om je tuin, balkon of huiskamer goedkoop op te fleuren. Ook is nog volop keuze in buitenpotterie. Ook op de showmodellen tuinhuizen, zonwering en veranda’s krijgen klanten tot en met zondag 40 procent korting! Alles moet leeg vanwege de verbouwing, dus het is zeker de moeite waard om nu bij Groenrijk Zwanenburg langs te komen.
De hoveniers gaan ook tijdens de verbouwing gewoon door met prachtige tuinen ontwerpen en aanleggen. Wie liever niet zelf aan de slag wil gaan, kan een afspraak maken met één van de specialisten en creëer je samen een droomtuin inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur. Tot en met zondag 22 juli kan je voor deze leegverkoop langskomen, dus pak je voordeel en sla je slag!
Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg is gevestigd op de IJweg 177 in Zwanenburg. Het tuincentrum is zeven dagen per week open en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.groenrijkzwanenburg.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 - 12:12