Rodi

- ADVERTORIAL -
Doe de vakantie-zomercheck

(Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Ga veilig op vakantie en doe de vakantie-zomercheck voor 20 euro. Het is zomervakantie en wellicht ga je met de auto op vakantie naar het buitenland, anders naar het strand in eigenland. Ook al ga je met de auto een ijsje in de buurt halen, in de zomer staan de meeste auto's met pech aan de kant.Laat het jou of wanneer je met z'n tweetjes bent ander met je gezin in de auto zit niet gebeuren. Met de Vakantie- Zomercheck controleren wij voor maar € 20,- de belangrijkste punten van je auto, zodat met relax op vakantie kunt gaan.

Wij controleren: vloeistoffen, oliepeil, airco, verlichting, remmen, uitlaat, accu, trekhaak, ruitenwissers, schokdempers, ruiten, banden/wielen. Mocht de vloeistoffen zoals ruitenvloeistof, olie, koelvloeistof, remvloeistof, vloeistof voor de rembekrachtiging en airco in uw auto zijn bijgevuld en alles is gecheckt dan kun je echt relax op vakantie gaan.

Woon je in de omgeving van Haarlem neem dan de moeite om met jouw auto langs te komen. Je hoeft geen afspraak te maken, de koffie is al voor je gezet en je kunt van onze Wi-fi gratis gebruik maken. Bellen kan natuurlijk ook. Autoservice Ucar Haarlem Adres: Amsterdamsevaart 16-18, 2032 EA Haarlem Telefoon: (0)23 533 57 74 https://ucarauto.nl.

Artikel geplaatst op maandag 23 juli 2018 - 09:54