Rodi

Het bruist in de Cronjé!

HAARLEM – De Cronjéstraat geldt al jaren als één van de bruisende winkelstraten van Haarlem. Met verschillende acties, aanbiedingen en het regelmatig organiseren van een reeks activiteiten weten de ondernemers van de bekende winkelstraat in ‘Noord’ een zeer breed winkelend publiek te trekken. De moeite waard dus om de Cronjéstraat te bezoeken!


Bijna 150 winkels

De Cronjéstraat telt bijna 150 winkels. In deze verschillende zaken vind je een keur aan producten op elk gebied. De Cronjé heeft zelfs een groot aantal specialisten waarvoor je vanuit het gehele land naar dit winkelcentrum komt. Een winkelgebied dat een eldorado is voor shoppers. Bovendien is het goed toeven bij de vele horecabedrijven, waar je gezellig op het terras kunt plaatsnemen. Zelfs met regenachtig weer loop je droog onder de luifels. Een dagje Cronjé is een dagje gezellig uit!
Meer dan honderd jaar

Winkelcentrum Cronjé is al meer dan honderd jaar een aantrekkelijke winkelstraat. Diverse winkels zijn er al decennialang gevestigd. Van vader op zoon-bedrijven met een grote reputatie. De laatste jaren hebben steeds meer landelijke ketens zich in de Cronjé gevestigd. Juist door de lange historie van de Cronjé heeft dat voor een representatieve verdeling van landelijke ketens en zelfstandige ondernemers gezorgd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onlangs bij de Cronjé de grootste parkeergarage van Haarlem is te vinden. Daardoor is het winkelcentrum ook goed bereikbaar is.
Langste winkelstraat

Winkelcentrum Cronjé, dat op loopafstand achter het karakteristieke NS-station van Haarlem ligt, mag met trots dé langste winkelstraat van Nederland genoemd worden. Verdeeld over de Generaal Cronjéstraat, Julianapark en Soendaplein vinden bezoekers een keur aan winkels en horeca. Van kleine specialisten tot grote landelijke namen. Dat maakt de Cronjé veelzijdig!

Artikel geplaatst op woensdag 25 juli 2018 - 13:59