Rodi

Home Instead Thuisservice Kennemerland

Iemand die jou ondersteunt precies zoals jij het wilt, is de CAREGiver van Home Instead Thuisservice. (foto aangeleverd)

HAARLEM - Door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dat is vaak wat senioren en mantelzorgers ervaren als ze voor het eerst in aanraking komen met zorg. Bij wie moet je nou eigenlijk zijn? Maar vooral: wat is nodig om thuis te kunnen blijven wonen?


''Informatie en ondersteuning met persoonlijke aandacht, zo is onze ervaring'', aldus Home Instead Thuisservice Kennemerland. Ondersteuning door iemand die je zelf kunt kiezen, die jouw behoefte aanvoelt en met wie je een relatie opbouwt. Iemand die op tijden komt die je zelf bepaalt. Het kan zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kortom, iemand die jou ondersteunt precies zoals jij het wilt. Zo iemand bestaat: de CAREGiver van Home Instead Thuisservice.
Mocht je interesse hebben in persoonlijke aandacht geven aan de ouderen als CAREGiver bij Home Instead Thuisservice Kennemerland, dan word je uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking op maandag 13 augustus tussen 14.00 en 15.00 uur. Je bent van harte welkom op het volgende adres: Home Instead Thuisservice Kennemerland, Cruquiusweg 1, 2102 LS Heemstede, T: 023 8200912, M: info@homeinstead.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 augustus 2018 - 09:52