Rodi

Expert Cronjé ook specialist op televisiegebied

Jeroen Bruikman van de Expert in de Cronjéstraat. (Foto: LvdH)

HAARLEM – Wit- en bruingoedzaak Expert in de Generaal Cronjéstraat heeft haar assortiment uitgebreid met televisies. Grote merken als Samsung, LG en Philips hangen aantrekkelijk opgesteld aan de muur waardoor in één opslag te zien is welke het best in huis hangt.


Eigenaar is Jeroen Bruikman, een bekend gezicht ook in de winkel. Klanten komen niet alleen voor de producten maar ook voor de kennis en service die we bieden. Het is ook fijn om met vast personeel te werken, dat geeft vertrouwen.’’
Klanten van Expert hebben dus nog meer reden om de winkel te bezoeken. ‘’Wij hebben een vaste collega die gespecialiseerd is in het aansluiten en installeren van televisies. Bij elke bezorging nemen wij normaal de tijd, niet zoals bij diverse webshops maar 5 minuten per klant dus als klanten meer tijd nodig hebben om de uitleg te begrijpen doen wij niet moeilijk. Omdat wij zelf bezorgen is tijdstip en moment altijd flexibel,’’ vertelt Bruikman.
‘’EXPERT heeft een goed werkende webshop deze is een verlengstuk van de winkel , als de klant daar aan aankoop doet wordt deze door EXPERT CRONJE uitgeleverd. Dus je koopt online maar eigenlijk gewoon bij je lokale winkel .’’
Ook over producten die niet gekocht zijn bij Expert doet de eigenaar niet moeilijk. Zo is een grote elektronicazaak aan de Rijksstraatweg onlangs dichtgegaan wegens pensioen. ,,Wij kunnen die klanten opvangen als het gaat om garanties, vragen en reparaties. Die service bieden we graag!
Expert, Generaal Cronjéstraat 62 in Haarlem. Website: https://www.expert.nl/winkels/haarlemcronje.
Telefoon: 023 525 1666.

Artikel geplaatst op dinsdag 25 september 2018 - 07:43