Rodi

Dierendagfestijn bij Willemse dierenvoeders

Willemse Dierenvoeders heeft voor elk dier aandacht. (Foto: PR)

VIJFHUIZEN - Dierenwinkel Willemse dierenvoeders viert op zondag 30 september het dierendagfeest met een echte Fun Market. Speciaal voor deze feestelijke aangelegenheid is de winkel zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn er ook leuke activiteiten.


Kom langs en bezoek stands en kraampjes boordevol informatie en met prachtige producten en scherpe aanbiedingen, van onder andere Hunter, Snobbs, Vogelbescherming Nederland en Prins Petfoods en Natural Health. 's Middags is er een karikaturist aanwezig. Voor de hond is er een hondenballenbak in de winkel.
Bij Pets Health dierenkliniek is er een gratis huisdierkeuring en ontwormingskuur. Breng tot en met aankomende donderdag een voerbak van je hond, kat, knaagdier of vogel naar de winkel. Willemse dierenvoeders zorgt ervoor dat deze op 30 september gevuld klaarstaat met allerlei lekkers.
Neem zeker ook kinderen mee naar de winkel. Laat ze schminken als hun favoriete dier en kom de koe melken en vul je glas met… limonade in plaats van melk! Ook kunnen kinderen de mooiste kleurplaat maken. Door inlevering van de kleurplaat die in de winkel is op te halen of te downloaden van de site, kunnen kinderen kans maken op een mooie prijs.
Profiteer het hele dierendagweekend van beestachtige dierendagaanbiedingen. Lever je oude honden- of kattenmand in en ontvang maar liefst 25% korting op een nieuwe mand voor jouw huisdier (m.u.v. lopende acties en snObbs). Speel mee met de leukste winacties in de winkel of op Facebook en maak kans op spetterende prijzen.
Willemse dierenvoeders is een grootschalige dierenwinkel met een uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden. De winkel in Vijfhuizen is gevestigd aan de Vijfhuizerdijk 72 en heeft ook een eigen Pets Health dierenkliniek. Kijk ook op www.willemsedierenvoeders.nl

Artikel geplaatst op zondag 30 september 2018 - 08:16