Rodi

Grote drukte op open dag Nieuw Delftweide

De winnares van de taartbakwedstrijd, Hannah van Zon, krijgt haar prijs overhandigd door Astrid van der Wal, manager van Nieuw Delftweide.

HAARLEM - Op 22 september was het een drukte van belang in woonzorgcentrum Nieuw Delftweide in Haarlem-Noord. De locatie opende die dag haar deuren voor iedereen die benieuwd was hoe het er aan toe gaat in een woonzorgcentrum of die meer wilde weten over werken of wonen bij een van de locaties van Sint Jacob.


Veel mensen kwamen langs voor een rondleiding door het gebouw en om zich te laten informeren hoe ze in aanmerking kunnen komen voor wonen in Nieuw Delfweide. Ook waren er diverse bezoekers die vragen hadden over werken bij Sint Jacob of die wilden weten wat hun mogelijkheden zijn om als zij-instromer bij Sint Jacob aan de slag te gaan.
Behalve voor informatie over werken en leren bij Sint Jacob kwam men ook in grote getale af op de diverse activiteiten die er te doen waren. Zo kon men een proefrit maken op de duo-fiets, een kleine gezondheidscheck laten doen, genieten van live muziek en een lekkere kop soep of een spelletje doen op de Beleef TV. De robotzeehond en robotkat waren met hun schattige oogopslag, bewegingen en geluidjes voor veel bezoekers onweerstaanbaar en werden door jong en oud geaaid en geknuffeld.

Taartbakwedstrijd

Onder het motto ‘Heel Haarlem bakt’ nodigde Sint Jacob iedereen uit om mee te doen met de taartbakwedstrijd. De bezoekers van de Open Dag en de bewoners van Nieuw Delftweide bekeken en proefden de taarten om te bepalen welke taart het mooist en lekkerst is. De stroopwafeltaart van Hannah van Zon werd als mooiste en lekkerste beoordeeld en zij ging met een mooie prijs naar huis.

Artikel geplaatst op dinsdag 02 oktober 2018 - 14:33